ZAVAŘENÉ MERUŇKY A BROSKVE (Recept z třicátých let minulého století)

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 



POSTUP PŘÍPRAVY: Zralé, ale tvrdé a nepomačkané ovoce se otře čistou, suchou utěrkou, rozpůlí a pecky vyndají, narovná do sklenic, zalije hustě svařeným roztokem cukru: 600 g cukru na 1 l vody, sklenice se uzavřou a sterilují podle ovoce 20-30 minut při 85°C. Má-li byt ovoce loupané, polije se horkou vodou, nechá v ní asi 3 minuty. Poté přelije studenou, oloupá, rozpůlí, pecky se vyndají a sterilují se kratší dobu.



ZAVAŘENÉ MERUŇKY A BROSKVE (Recept z třicátých let minulého století) ZAVAŘENÉ MERUŇKY A BROSKVE (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1400 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz